Böylesi Daha Önce Görülmedi. Yemekteyiz Programında Tarihine Geçecek Gerçek ortaya çıkınca herkes şoke oldu Yemekteyiz`de skandal! Gerçek ortaya çıkınca herkes şaşkına döndü. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Yemekteyiz programında büyük bir şok yaşandı. Yarışmacı yaptığı hareketle pes dedirtti.

TV 8`in sevilen programı Yemekteyiz`de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor. Haftanın ikinci gününde yarışan Tansu Bey, annesinin yaptığı salatayı masaya getirince herkes şoke oldu. Tansu Taşkın kimdir nereli ne iş yapıyor? 34 yaşındaki Tansu Taşkın, haftanın ikinci günüde yarışacak. Bekar olan yarışmacının memleketi İzmir.

Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisiklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan gerçekçi birisi olduğunu söylüyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Yemekteyiz programın büyük bir şok yaşandı. Annesinin yaptığı salatayı masaya getiren yarışmacı program ekibini ve yarışmacıları kandırmaya çalıştı.

TV 8’in sevilen programı Yemekteyiz’de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor. Haftanın ikinci gününde yarışan Tansu Bey, annesinin yaptığı salatayı masaya getirince herkes şoke oldu. Tansu Taşkın kimdir nereli ne iş yapıyor? 34 yaşındaki Tansu Taşkın, haftanın ikinci günüde yarışacak.

Bekar olan yarışmacının memleketi İzmir. Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisiklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan gerçekçi birisi olduğunu söylüyor.