Bu cuma günü yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapması beklenen Arka Sokaklar final yapma kararı aldı. Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı dizi cuma günü yayınlanacak bölümüyle final yapacak.
 
SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
 
Hüsnü, Suat, Nazike ve Makbule, Metin ve Aslı yüzünden karakolluk olurlar. Makbule karakolda  aynı kavgacı tavrını sergileme devam eder. Bunun üzerine Rıza ve Mesut’ da karakola gelirler. Rıza Aslı’nın annesi Makbule’yi sakinleştirmeyi başarır ama Makbule hala Metin’den  şikayetçidir. Olay Metin’in Aslı’yı istemesi sözüyle tatlıya bağlanır.


 
Ekip, bir kaza ihbarı üzerine olay yerine gelir. Bir motorsiklet bir araç ile çarpışmıştır. Ambulans doktoru Gökhan, durumu ağır olan Cemil ve diğer çocuk ile ilgilenir. Cemil’in yaşama şansı olmadığı için, Gökhan olay yerinde bulunan ambulansa öbür genci yerleştirir ve onu hastaneye gönderir.
 
Olay yerinde bulunan ve Cemil’in babası olan Ferhat ise oğlunu öldürenin doktor Gökhan olduğuna kendini inandırıp, adamdan intikam almanın peşine düşer.