Vincent Aboubakar bu akşam oynanan Kayserispor maçının ilk yarısında kaçırdığı gol posizyonu ile sosyal medyada Trend Topic (TT) listesine girdi. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş'a transfer olduğu günden beri lig maçlarında gol bulamaması ve önemli fırsatları değerlendirememesi nedeni ile eleştirilerin hedefi oldu. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların çoğu Abaoubakar'ın bir gol atmasının ardından performansının artacağını dile getirse de bir çok gol fırsatını kaçırması onların da ümitlerinin kırılmasına neden oldu. Abaoubakar ile ilgili Twitter'da yapılan bazı yorumları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Aboubakar Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonu kaçıran ikinci oyuncu oldu (opta)



İşte o yorumlardan bazıları

Aboubakar sıradan bir stoper gibi vurdu topa. Zaten "golcü" kumaşı yok ama bu daha çok baskı altında olmasının sonucu gibi.

Aboubakar'ın ne vereceği belli değilken Cenk'e güvenerek "yeter" diyenlerle, "kadro şişer" diyerek Eto'yu reddedenlerle hesaplaşın.

Aboubakar'ı izlerken ağlamaklı oluyorum içim acıyor, bunun bütün kabilesi incelensin kafatasının içi bomboş bu adamın ve genetik olabilir

Biz bu aboubakar'ı gol makinası diye aldık çamaşır makinası çıktı arkadaş iyi mi

Aboubakar gücüyle topçu olmus taktik teknik hiç bişi yok ordan gol atamamasının başka açıklaması olamaz!

isim totemi yaptim geçen yil Gomez'de bi kez denemistim olmustu hadi Aboubakar be:/

Aboubakar şova devam etti, önünden geçenleri yine boş geçti. Yerde yatan kaleciye şut çekti, falan. Nerdesin ey Gomez?

Geçen sezon Sosa ve Mario Gomez ikilisini hayranlıkla izlerken şu an forvet hattında Cenk ve Aboubakar'ın dramını izliyoruz kabus bu resmen

Hepimiz inanmıştık Aboubakar dedik yapar dedik karaboğa dedik yeni golcü dedik yalanmış