Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Kayapa Rahvan At Yarışları etkinlikleri, Türk pop müziğinin vazgeçilmez isimlerinden Yonca Lodi konseri damgasını vurdu. 15-16 Ağustos tarihleri arasında Kayapa Futbol Sahası’nda düzenlenen 24. Kayapa Rahvan At Yarışları, renkli gösterilerle başladı. Etkinlikte ilk gösteriyi gerçekleştiren Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, birbirinden güzel danslarıyla konukları büyülenirken, Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası da seslendirdiği eserlerle de herkesi kendinden geçti. Roman Orkestrası’nın ardından Türk pop müziğinin önemli isimlerinden, sesiyle ve şarkılarıyla hayranlarının kalbini fetheden Yonca Lodi sahne aldı. Bursalı hayranlarının karşısına dillerden düşmeyen ‘12 Ay’ adlı eseriyle çıkan ünlü sanatçı, birbirinden hareketli ve slow şarkılarını izleyicisiyle birlikte seslendirdi.

“HER KÖTÜLÜĞE KARŞI EL ELE OLACAĞIZ”
Sahne performansıyla katılımcılardan büyük alkış alan Yonca Lodi, son zamanlarda ülkede yaşanan sorunlara da dikkat çekti. Böyle bir dönemde sahneye çıkmakla çıkmamak arasında kaldığını söyleyen Lodi, “Hayat devam etmeli. Hayat devam etmesin diye yapılan bütün çabalar sonuçsuz kalmalı. Hayatımıza devam edeceğiz, memleketimize, topraklarımıza sahip çıkacağız. Bizi bize düşürmek isteyen her kötülüğe karşı dimdik el ele olacağız” dedi.

Konuşmasının ardından konsere devam eden Yonca Lodi, ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ adlı şarkıyı söyledi. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay ve çok sayıda Bursalı’nın katıldığı Yonca Lodi Konseri’nin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriye Işık ünlü sanatçıya verdiği konser için teşekkür etti.