Yaklaşık bir yıl önce anlaşmalı olarak boşanan Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti kızları Ada'yla birlikte Bodrum tatiline çıktı.



Yeşim Salkım ve Hakan Eratik Tatile Çıktı
Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti bir yıl önce boşanmış olsa da kızları Ada'yla birlikteBodrum tatiline çıktı.
"BİR GÜNLÜĞÜNE GELDİ, HAMİLE KALDIM"
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eski eşi hakkında, "Hakan'la kavga ediyoruz, geliyor bir günlüğüne ve hamile kalıyorum. Kalamıyordum öncesine kadar" demişti. Bu röportajı üzerine tekrar birlikte görüntülenmeleri akılda soru işaretleri bıraktı.
SIK SIK BİR ARAYA GELİYORLAR
Bodrum Yalıkavak Dodo Beach'te eski eşi ve kızıyla denize giren Yeşim Salkım, uzun süre Ada'yla oyun oynadı. Salkım ve Eratik kızları Ada'nın boşanma nedeniyle mağduriyet yaşamaması için sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Mutlu bir aile tablosu çizen iki ünlü isim kızları için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

ADA MUTLU OLUYOR
Yeşim Salkım, daha önce bir röportajında söylediği "Boşanmış olabiliriz ama Hakan benim kıymetlim. O benim kızımın babası" sözlerini hatırlatıp, "Biz ayrılmış olsak da babası hiçbir zaman kızını mağdur etmez. Ada bizim bir arada olduğumuzu görünce daha mutlu oluyor" diye konuştu.
GEÇEN YIL DA ÇIKMIŞLARDI
Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti, geçtiğimiz yıl boşandıktan sonra da kızları Ada'yla birlikte tatile çıkmıştı.
İşte o tatilden fotoğraflar: