Can Ateş’le fırtınalı ilişkisinin ardından ‘tükenmişlik sendromu’ nedeniyle Mayıs 2013’te Muhteşem Yüzyıl’dan da ayrılıp Almanya’ya giden Meryem Uzerli, 1.5 yıl aradan sonra Türkiye’ye geri dönüyor. Şarj olmuş, arınmış, rahatlamış... Nasıl olmasın?

Artık hayatında küçük kızı Lara var. MBC ortaklı O3 Production Turkey yapım şirketiyle yeni dizi çalışmalarına başlayan Uzerli, bugünlerde kızıyla yaşayacağı evi arıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un da 2 adaydan biri olduğu erkek rol arkadaşı bugün yarın açıklanacak. Bu kez modern bir aşk hikâyesinde izleyeceğimiz Uzerli, yine yurtdışından gelen birini canlandıracak. Malum, o tatlı aksan meselesi...

Uzerli’nin basın ile sohbeti sırasında en çok dikkat çeken ve karşılıklı gülümsemeye neden olan cümlesi ise şu oldu: “Türkiye’ye dönerken annem, “Türk erkeklerine dikkat et” diye uyardı. Göremedim ama; inanıyorum ki iyi Türk erkekleri de var! Ağabeyim artık her şeyi kontrol ediyor zaten.”

"Özlediğimin farkında değildim. Gelince anladım. 1.5 senede çok sey yaşadım. 1 kişi gittim , 2 kişi geldim. Anneliği yaşamak gerek. Hamilelik acayip bir duygu. İçinde bir insan var, uzaylı gibi hissediyor insan kendini.

Dizi teklifini kabul ederken yapımcılarla konuştuğumuz tek konu Lara idi. Lara ile gelen reklam tekliflerine de "Ne kadar para verseniz kabul etmeyeceğim" dedim. Lara sürprizdi benim için, kabul ettim ama ama zor bir karardı.  Bir sürü kadın yapıyor bunu. Lara'yı mutlu etmek istiyorum sadece. O yüzden öyle bir reklam olmayacak.

Kanser hastanesinde çalışmak istedim. 2017'ye kadar hastanede çalışmak üzere sözleşme imzaladım ancak dizi teklifine "Hayır" diyemedim.

Yağmur- Durul Taylan kardeşler yöneteceği için çok mutluyum. Muhteşem Yüzyıl'da da onlarla çalışmıştım. Yağmur- Durul kardeşler de benim gibi yeni şeyler denemekten korkmuyor.

Halit Ergenç'le oynamayı çok isterim, çok iyi bir oyuncu ama yine birlikte oynarsak Hürrem ve Süleyman'ı görürler. Ben çapkın biriyim  yeni dizi için 5 çıplak adam istedim ama olmadı! Şaka bir yana kiminle oynayacağım bakalım, kısmet.

Duvar çektim kalbime. Kimse artık beni üzemez... Dizideki rol arkadaşımla aşk yaşayamam. İş başka, aşk başka...

Artık bir çocuğum var; 10 saatden fazla beni sette tutamazsınız.

Hürrem'le ayrı bir ilişkimiz vardı. Hürrem için dua ettim. "Seni iyi oynamak isterim, güç ver" dedim. Diziden ayrıldıktan sonra izleyemedim. Cesaret bulamadım, çünkü isteyerek bırakmadım. Vahide Perçin çok iyi karardı. (Habertürk)