Ünlü Hollywood aktrisi Evan Rachel Wood (29), Rolling Stone dergisinde çıkan röportajında 'fiziksel ve psikolojik olarak iki kez cinsel istismara uğradığını söyledi.
"İKİ KEZ TECAVÜZE UĞRADIM"
Dergiye konuşan Wood, "Evet, iki kez tecavüze uğradım. Birliktelik yaşadığımız sıralarda sevgilim ve ayrıca bir bar sahibi tarafından tecavüz edildim. İnsanların artık sessiz kalabileceği bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum" ifadeleriyle duygularını anlattı.


KADINLARA İLGİ DUYUYORÜnlü oyuncu dergiye verdiği röportajında, 4-5 yaşlarından beri kadınlara ilgi duyduğunu fark ettiğini, bu durumu da 2011 yılında açıkladığını ifade etti. Wood, kendisinin kolayca istismar edilebileceğine inandığını çünkü insanların iyi niyetini kötüye kullanmayı bildiğini söyledi.
22 YAŞINDA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Eski kocası Jamie Bell ile olan evliliğinden 3 yaşında bir oğlu olan Wood, rock şarkıcısı Marilyn Manson ile dört yıllık bir ilişki yaşadığını açıkladı. Ünlü oyuncu 22 yaşında intihara teşebbüs ettiğini belirterek, "İntihar girişimimi tuhaf bir şekilde başıma gelen en iyi/en kötü şey olarak açıklayabiliyorum, çünkü sonuçta başarısız oldum" şeklinde konuştu.
Ünlü yıldız, zor günlerini geride bıraktı;