Oyuncu çift İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever, 4,5 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı.  Vildan Atasever'in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR"

"Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu ile anlaşarak boşanmışlardır. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz."

DATÇA'YA YERLEŞMİŞLERDİ

İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurmuş, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşmişti. Toplam 60 metrekarelik minicik bir taş evde yaşamaya başlayan çiftin ziyaretçileri hiç eksik olmuyordu. Sürekli misafir ağırlayan ikili, Datça'yı gezdirdikleri yakınlarını yaşadıkları mutluluğa da ortak ediyordu.