17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları devam ederken ünlüler dileklerini ve mesajlarını Twitter'dan paylaştı. #17Ağustos1999 hashtagi kısa sürede trend topic oldu.

İşte bazı ünlülerin yayınladığı mesajlar:

Gülben Ergen: 16 sene önce Milletçe yaşadığımız acı, hüsran dilerim ki bir daha yaşanmasın...Rahmet ve saygıyla anıyorum.

Serdar Ortaç: 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.

Nejat İşler: Canı yanan sen olmayınca hissetmiyorsan insan olamamışındır daha #17Ağustos1999

Nilgün Belgün: #17Ağustos1999 İstanbul’da Şişli'deki evimdeydim. Korkunçtu hissettiklerim. Yakınlarmdan kaybettiklerim de oldu. Başı sağolsun kayıpları olanların.

Ömür Gedik: Bu gece bu saatte kaybettiklerimizi anarken unutmayın, unutturmayın; beklenen deprem için tedbir aldınız mı? #17Ağustos1999

Ebru Gündeş: Unutmadık

Demet Akalın: 3.02

Onur Akay: Büyük bestekar Ziya Taşkent'in enkaz altında kalıp, ölmesinin ardından 16 yıl geçti. Tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyorum. #17Ağustos1999

Ayşegül Aldinç: #17Ağustos1999 istanbul'da, evimdeydim.. Ömrümde bu kadar korktuğum bir 45 sn olmadı... Tüm kayıplarımıza rahmet ailelerine sabırlar dilerim.

Zafer Algöz: 17/Ağustos depreminde yitirdiğimiz canlara rahmet olsun.

Ferhat Göçer: Deprem... Terör... Öylesine alıyor canlarımızı... Kalanlarımızın hayatları acıdan acıya kahroluyor... Yıllarımız gidiyor.