O Ses Türkiye adlı televizyon yarışmasında Hasan Doğru'nun birinci olması, memleketi Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde büyük sevinçle karşılandı. Doğru'nun garson olarak çalıştığı babasına ait lokantada yarışmayı izleyenler, birinciliği coşkuyla kutladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu olan ve boş zamanlarında babasına ait lokantada garsonluk yapan Hasan Doğru, 'O Ses Türkiye' finalindeki performansı ile birinci oldu. Doğru'nun çalıştığı lokantada final heyecanı bir başka yaşandı. Lokantayı dolduran müşteriler, yarışmayı çalışanlarla birlikte izledi. Hasan Doğru'nun performanslarından sonra alkışlarla tempo tutan çalışanlar ve müşteriler, cep telefonlarıyla da mesaj atarak destek oldular. Doğru'nun, halkın oylarıyla şampiyon ilan edilmesinden sonra ise lokantada büyük coşku yaşandı. Müşteriler ve çalışanlar, birbirlerine sarılarak Hasan Doğru'nun birinciliğini kutladı.
Hasan Doğru'nun amcası Ömer Doğru, yeğenini destekleyen Türk halkına teşekkür etti. Oylama sırasında büyük heyecan yaşadıklarını belirten Ömer Doğru, "Neredeyse kalp krizi geçirecektik. Hasan'ın Allah yolunu açık etsin. Bize, Zonguldak'a bu sevinci yaşattığı için ona teşekkür ediyoruz. Hasan buraya Türk halkının desteği ile geldi. Destek verenlere teşekkür ediyoruz" dedi.