Tuğba Özay: Nagihan'ın Kocasının Çıplak Pozları Bana da Gönderildi
Magazin dünyası geride bıraktığımız günlerde Survivor yarışmasıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Nagihan'ın eşinin adının karıştığı aldatma olayına kilitlendi.
Kocasının çıplak fotoğrafını bir başka kadına gönderdiğini öğrenince dünyası başına yıkılan Nagihan'a bir destek de Survivor'da birlikte yarıştığı Tuğba Özay'dan geldi.
Nagihan'ın eşinin çıplak fotoğraflarının kendisine de gönderildiğini belirten Özay, "Bence burada konuşulması ve tartışılması gereken şey sosyal medyanın korkunç bir hal alması ve bu tip insanların şantajla, tehditle insanların hayatlarını altüst etmesi" dedi.
İşte Özay'ın o satırları:
"Belki bazılarınız çok kızacak belki de alkışlayacak … Ama ben ne alkışlanmak ne de eleştirilmek için bu paylaşımı yapıyorum .. Özelden yüzlerce mesaj atıyorsunuz Nagihan'a destek verip vermeyeceğime dair... Biz onunla çok şey yaşadık. Kimsenin görmediği, bilmediği, silmediği gözyaşlarımız var bizim… Aylarca sevdiklerimizden uzak ve acı, özlem, açlık içerisinde geçen o günlerin hatırına tabii ki bir kadın olarak onun yaşadığı acıyı hissederek böyle bir zamanda onun yanındayım.
"O FOTOĞRAF BANA DA GÖNDERİLMİŞTİ"
Kaldı ki geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Survivor gecesinde kendisiyle konuştuk. Yayınlanan fotoğraf bana da gönderilmişti o kadın tarafından. Bence burada konuşulması ve tartışılması gereken şey sosyal medyanın korkunç bir hal alması ve bu tip insanların şantajla, tehditle insanların hayatlarını altüst etmesi...
"DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH"
Ve yine fikrim masaya yatırılması gereken konu Nagihan boşanacak mı vs değil şantaj yapan kişilerin adalet karşısında nasıl hesap vereceği, ne ceza alacağı... Gerisi Nagihan ve ailesi arasında yaşanmalı. Yoksa toplum olarak bu tip olayları iyice meşrulaştırır, kanıksarız. Düşmez kalkmaz bir Allah..."