BBC Amerika kanalında yayınlanan 'The Graham Norton Show'a katılan Jennifer Lawrence, sakarlığına dair anlattığı hikaye ile programa damgasını vurdu.

Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu!

Jennifer Lawrence, 'Passengers' adlı bilim-kurgu filminin tanıtımı için rol arkadaşı Chris Pratt ile birlikte katıldığı televizyon şovunda başından geçen ilginç bir hikayeyi paylaştı.
 
'Açlık Oyunları' filminin Hawaii'de, kutsal olduğuna inanılan bazı kayaların yanında çekimleri sürdüğü sıralarda, turistlerin kayalara oturmaması konusunda uyarılarda bulunulmuş. Ünlü oyuncu ise üzerinde ıslak bir giysi olduğu için bu kurala uymamış. Lawrence, sadece kayaya oturmakla kalmamış, ıslak kıyafeti içinde uzun saatler süren çekimler sonucu kalçalarının kaşıntısı artınca kutsal kayayı bir kaşınma objesi olarak kullanmaya karar vermiş.
 
Dünyaca ünlü aktris, "Kaşıntıyı gidermek için sürtündüğüm kayalardan biri bulunduğumuz dağdan aşağı yuvarlandı. Az kalsın set ekibinde bulunan bir ses görevlisini öldürüyordu. Bütün ses ekipmanları parçalandı. Hawaiililer, 'Bu bir lanet' diye bağırıyorlardı. Oysa lanetin sebebi bendim. Kalçalarımla o kayayı aşağı yuvarlamıştım" ifadelerini kullandı.