Kaçak otomobil soruşturması kapsamında el konulan cipi ile ilgili açtığı davayı kazanan Sibel Can: Tazminatı alamayacağım yönündeki haberler doğru değil. Mahkemeyi kazandım; bu benim hakkım ve söke söke alırım!
 
Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki gün Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Gecede Canan Yaka imzalı iki farklı kıyafet giyen Can, yeni saç rengi ile de dikkat çekti. Şarkılarıyla herkesi kendisine hayran bırakan Can, "En mutlu olduğum yer sahne. Burada sanki ben de büyüleniyorum. Hayatımın sonuna kadar şarkı söylemek istiyorum" dedi. 
 
'MORALİ ÇOK İYİ' 
 
Can, sahne sonrası soluğu çorbacıda aldı. Etiler'deki Sarıhan Çorbacısı'nda menajeri ile birlikte çorba içen sanatçı; Amerika tatili sırasında, uğradığı silahlı saldırı sonrası felç kalan ve tedavi için Amerika'da bulunan İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmesiyle ilgili de konuştu. Can, "İbrahim Bey herkesin, moralinin çok iyi olduğunu bilmesini istiyor. Birlikte Miami manzarasında mangal yaptık ve çok güzel vakit geçirdik" dedi. Ünlü şarkıcı, kaçak otomobil soruşturması kapsamında el konulan cipi ile ilgili Çiftkurtlar Otomotiv'e açtığı davayı kazanmasıyla ilgili de şöyle konuştu: "Tazminatı kazandık, inşallah onu da alacağım. Tazminatı alamayacağıma dair haberler doğru değil, çünkü mahkemeyi ben kazandım. Bu benim hakkım ve söke söke alırım."