''Sokağa Çıkmayın'' Çağrısı Yapan Ünlülere Tepki Yağdı1 saat önce
Twitter'dan 'sokağa çıkmayın' çağrısı yapan Özge Özpirinçci ve Berna Laçin sosyal medya kullanıcılarının tepkileriyle karşılaştı.

Özge Özpirinçci ve Berna Laçin, "evden sakın çıkmayın" çağrısı yaptı. Sosyal medya kullanıcılarıysa iki oyuncuyu eleştiri bombardımanına tuttu.
''GALEYANA GELMEYİN''
Yaşanan darbe girişimi sosyal medyayı salladı. Siyasilerin 'sokağa çıkın demokrasiyi savunun' uyarısı üzerine 'evden çıkmayın' çağrısı yapan Özge Özpirinçci ve Berna Laçin'e sosyal medyadan tepki yağdı.
Özge Özpirinçci sosyal medyadan şu mesajı paylaştı: "Ben 86 doğumluyum. Darbe görmedim, dinledim, filmlerini izledim. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız en güvenli hareket evinizde kalmak. Ailenizle, sevdiklerinizle evinizde kalın! Lütfen sokaklara çıkmayın! Bulunduğunuz yerde kalın! 24 saat bekleyin. Galeyana gelmeyin!"
Özpirinçci'nin bu mesajına takipçilerinden "Bu millet sokağa çıkmasaydı sen bugün bu ülkede neler olacağını biliyor musun?", "Sana bu sözleri hiç yakıştırmadım", "Sana olan sevgim bitti. Kendinden utan!" şeklinde tepkiler geldi.
''BÜYÜK SÖZÜ DİNLEYİN''
Türkiye, tarihin en karanlık günlerinden birini yaşarken Berna Laçin'de attığı twitter nedeniyle takipçilerinin eleştirileriyle karşı karşıya kaldı. Twitter'dan "Büyük sözü dinleyin, evinize gidin! Biz bu filmi daha önce de gördük! Evinizde oturun! Bu darbe girişimi kime karşıydı o bile belli değil!" diye yazan Laçin'in mesajlarına kullanıcılar "O vatanın ekmeğini yiyorsunuz size her şey laylaylom!", "Vatanı bölsünler diye mi evimizde oturalım!" cevapları geldi.