Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - POP müzik sanatçısı Sinan Akçıl, geçen ay piyasaya çıkan 'Tabi Tabi' adlı yeni albümünde yer alan şarkıları, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde verdiği konserde seslendirdi.
Alanya- Club Summer Garden'da 16 Mayıs'ta vereceği konseri, Soma'daki maden faciası nedeniyle erteleyen Sinan Akçıl, bu konserini dün gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin hayranının yer aldığı mekanda saat 01.30'da sahneye çıkan Sinan Akçıl, programına 'Seni Bir Tek' adlı şarkısıyla başladı.
ALBÜMDEN SONRA İLK KONSER
Sahnede hayranlarına seslenen Akçıl, yeni albümünün henüz 10 gün önce çıktığını ancak 'Tabi Tabi' adlı şarkısının çok sevildiğini belirterek, "Albüm çıktıktan sonra ilk kez Alanya'da söylüyorum. Aşık olanlar var mı aranızda? Daha sıkı sarılın birbirinize. Bu gece aşk dolu bir gece olacak" dedi.
AKÇIL'A ALANYASPOR FORMASI
Yeni albümüne adını veren 'Tabi Tabi' adlı şarkısını seslendiren Sinan Akçıl, daha sonra PTT 1'inci Lig'e yükselen Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu sahneye davet etti. Başkan Çavuşoğlu, üzerinde adı yazan 10 numaralı Alanyaspor formasını Akçıl'a hediye etti. Formayı giyen Akçıl konserine 'Fark Atıyor' adlı sevilen şarkısıyla devam etti.
FUTBOLCULAR SAHNEYE ÇIKTI
Sinan Akçıl daha sonra konseri izleyen Alanyasporlu futbolcuları şampiyonluk kupasıyla birlikte sahneye davet etti. Sahneye gelen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcuları kutlayan Akçıl, sözleri kendisine ait olan 'Atma' adlı şarkısıyla konserine kaldığı yerden devam etti.
Sanatçının yaklaşık 1.5 saat süren konserini izleyenler, gece boyunca dans ederek şarkılara eşlik etti.

TE(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)