Bir takipçisinden gelen "Kaç kızı babanızın yatağına düşürdünüz?" yorumuna kızan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil "Allah'ınızdan bulun" sözleriyle cevap verdi.
Sezin Erbil'i İsyan Ettiren Yorum: Allah'ınızdan Bulun
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, bir takipçisinden gelen yoruma isyan etti. O hakaret dolu yorumu sosyal medya hesabından paylaşan Sezin Erbil'in cevabı sert oldu.
"KAÇ KIZI BABANIZIN YATAĞINA DÜŞÜRDÜNÜZ?"
Bir takipçisi tarafından Sezin Erbil'e gönderilen yorumda şu ifadeler yer alıyordu: "Allah'tan korkun hepiniz. Babanızın istediği kızlarla arkadaş oluyorsunuz veya olur gibi yapıyorsunuz. Söyleyin bakalım kaç kızı babanızın yatağına böyle düşürdünüz? Allah büyük... Çıkar inşallah sizden de bir gün günahları."

"BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM"
Bu zamana kadar hayatında utanılacak hiçbir şey yapmadığını belirten Sezin Erbil, takipçisine şu sözlerle cevap verdi: "Bana gelen yoruma bakın daha doğrusu hakaret ve beddua!!! Sen kimsin ki bana iftira atıp bir de beddua ediyorsun? Bugüne kadar kötü yorum çok az geldi ama böylesini hiç görmedim! Ben doğduğumdan beri ünlü bir babanın çocuğuyum!!! Ve hayatımda utanılacak hiçbir şey yapmadım.
"ALLAH'INIZDAN BULUN"
Bu kadar düzgün yaşayan bana da dil uzatıyorsanız Allah'ınızdan bulun!!! Bir düşünün bakalım benim yerimde, yaşam standartlarımda şöhretli birinin çocuğu olup böyle yaşayan kaç kişiyiz? Yeter ya takdir etmiyorsunuz bari hak yemeyin günah!!!