Evlilik programları hakkında çıkan haberler ve yapılan yorumlara cevap vermek isteyenSeda Sayan, canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

'Sizden rica ediyorum buna evlilik programları adı altına yorum yapmayın, şimdi şurada çok ince detaylar var sizin dikkatinizi çekmek istediğim. diyerek sözlerine başlayan Sayan şöyle devam etti:

'Esra Erol Fox Tv' de iken, bende Show Tv' de idim, Erol'da izdivaç programı yapıyordu, bende evlilik programı yapıyordum. O zaman Zuhal Topal evlilik değil, başka bir kuşak programı yapıyordu. Zaten tutmadı yayından kaldırıldı. Sorun o değil, sorunumuz şu; Esra, Fox Tv' de evlilik programı yaparken bende Show Tv' de yaparken hiç bu skandallar, entrikalar, şantajlar, tehditler, insanların locasından adam kaçırmalar böyle şeyler duydunuz mu? Böyle şeyler var mıydı? yoktu.

Esra bunlar yüzünden doğuma gözyaşları içinde gitti

Esra Erol Atv' ye transfer olunca, bende Star Tv' ye geçince, Zuhal Topal Fox Tv’ ye geçti, zaten Topal'ın yapımcılarının Erol ile mahkemelik durumları beni de aralarına katmalarına sebep oldu. Çünkü Esra Erol onları bıraktı Atv' ye geçti ve Esra bunlar yüzünden doğuma gözyaşları içinde gitti, evine hacizler mi gönderilmedi, o savaş oradan başladı. Yani sırf yapımcısı ve Fox Tv ile yollarını ayırdı diye böyle ucuz skandallara ve entrikalara başladılar. Erol bunların yüzünden ne doğum heyecanını yaşayabildi ne loğusalığını yaşattılar. Bunlar Esra doğuma giderken locasını boşalttılar.

Locada hamile bir kız var

Sizden istirham ediyorum sadece evlilik programı olarak bakmayın, bu bir evlilik programı değil bu bir sosyal sorumluluk. İnsanları aile ile barıştırma var. Yuva kuramayanları bir araya getirme var. Daha geçtiğimiz gün Müge Anlı çok önemli bir çeteyi çökertti. Neydi bu evlilik vaadi adı altında insanların dolandırılmasıydı. Bizim bu yaptığımız programlarda insanların dolandırılması mümkün değil. Biz, bize başvuran insanları araştırıyoruz. Serpil Örümcer ne dedi, Zuhal Topal' de karşıma çıkardıkları aday evliymiş dedi. Şimdi locada hamile bir kız görüyorsunuz, bunlar benden kaynaklanmıyor bu yazılanlar bu çizilenler.


Zuhal Topal

Herkes yargıda dökecek eteğindeki taşları

Biz burada bu kadar insanı evlendiriyoruz kavuşturuyoruz. Biz hayırlara vesile olmaya dikkat ediyoruz. Bunlarda skandal, entrika ,utanmamak,arlanmamak hepsi bunlarda. Herkes yargıda dökecek eteğindeki taşları. Benim alnım açık, Esra'nın da alnı açık. Benim yaptığım programın içinde her şey var. Bana kimse böyle zarar veremez kardeşim 26 yılım var benim, kimse benim adımı ağzına almasın.