Rüyasında gördüğü çocuğun iki gün sonra Diyarbakır'da beyin ameliyatına girdiğini öğrenen Aydın, şoke oldu. Aydın rüyasında gördüğü çocuk olan Bager'i Diyarbakır'a giderek ziyaret etti.
Aydın, "Birkaç gün önce bir rüya gördüm. Rüyamda hiç tanımadığım esmer bir erkek çocuğu hastane yatağında yatıyor ve konuşmadan beni bekliyordu. Sadece düşüncelerimizle anlaşıyorduk, konuşmuyorduk. Beyninden bana gönderdiği bir kanal varmış oradan, anlaşıyormuşuz. 'Geldin mi sonunda' dedi. 'Geldim' dedim. Rüyamın devamı da enteresandı, uyandım. Henüz gün doğmamıştı. Bir yerlerde bulmam gereken bir çocuk var diye düşündüm. İki gün sonra rüyamdaki o esmer çocuğu instagram'da bir arkadaşımın sayfasında gördüm,'Az sonra beyin ameliyatına girecek' diyordu. Gözlerime inanamadım. Yoğun bakımdan çıktığında görebilirsin dediklerinde, 'Ona ne getireyim?' diye sordum. 'Kumandalı araba' dediler. Araba paketiyle başına gittiğimde güçlükle açtı gözlerini. O çok istediği kumandalı arabanın geldiğini gördü... Küçük ellerini uzattı, paketi aldı sımsıkı tuttu. Konuşamıyordu ama biz anlaştık. (Sonunda geldin mi diyordu) Düşüncelerimizle anlaştık" diyerek Bager'in fotoğrafını paylaştı.

Bager'in artık kendi oğlu olduğunu söyleyen Aydın, "Hayat bana izin verirse o artık benim de oğlum. Bakın Bager'imiz arabasıyla oynamaya başladı bile... Diyarbakır'ın buraya gelip bu zorlu ameliyatı olmasına önayak olan Yasemin Göksu ve İlkay Akkaya... Ve onlarca destekçi. Eminim Bager sizi, bizi hep gururlandıracak. Çünkü biliyorum şuanda binlerce dua onunla ve sizinle olacak. Şifa bekleyen tüm hastalardan ve muhtaçlardan Allah'ım merhametini esirgemesin" yazdı.