'O Hayat Benim' dizisinde kriz büyüyor.

 

Fox TV'deki 'O Hayat Benim'in başrol oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) 2 hafta önce diziden ayrılacağını şu sözlerle açıklamıştı:

 

"Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı helal etmiyorum."

 

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun "Dizi sayemde ayakta. Rolüm artırılsın" diyerek isyan ettiği, daha ön planda olmak istediği iddia edilmişti. Yeşim Ceren Bozoğlu diziye döndü. Ancak bu isyanın arkasından ilginç gerçekler çıktı.

 

Sette kavga


Yeşim Ceren Bozoğlu sete geç geldiği için rol arkadaşları Ahu Sungur ve Zeynep Eronat ile sette tartıştı. Sözlü kavga büyüyünce sinirine hakim olamadı.

 

İki oyuncunun yüzüne tükürdü. Yönetmen Hamdi Alkan duruma müdahale etmek istedi. Yönetmenle de kavga eden Yeşim ceren Bozoğlu seti terk edip diziyi bırakacağını açıkladı.

 

Posta'nın haberine göre gelinen nokta şu; Yeşim Ceren'in sahnelerini Hamdi Alkan çekmiyor. Yerine yönetmen yardımcısı devreye giriyor.

 

Bazı oyuncular "Ya o gider ya da biz" diye isyanda. Olaydan sonraki bölümde 10 dakika görünen Yeşim Ceren Bozoğlu da durumdan pek memnun değil. Dizinin Haziran'daki finalini bekliyor.