Görkem ÇANCI/ ALANYA(Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 33 yaşındaki Cüneyt Çağlı, yamaç paraşütüyle atlayış yapan kız arkadaşı 27 yaşındaki Ela Danış'a sahilde sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Alanya'da turism sektöründe çalışan Cüneyt Çağlı, 3 ay önce tanıştığı ve 'Eta' diye hitap ettiği, bir sağlık kuruluşunca çalışan kız arkadaşı Ela Danış'a sürpriz evlilik teklifi yaptı. Kleopatra Plajı'nda arkadaşlarıyla bir araya gelen Çağlı, paraşütle uçuş yapan kız arkadaşı için 'Benimle evlenir misin' yazılı pankart hazırladı. Sahile iniş yapan Danış, sürpriz karşısında şaşkınlık yaşarken, sevgilisinin evlilik teklifine 'Evet' dedi. Konfetiler eşliğinde sevgilisinin parmağına yüzük takan Çağlı, "Sevdiğim için evlenmek istediğim için sürpriz yapmak istedim. Önemli olan sonuçtu, istediğimi aldım" dedi.
Beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını belirten Ela Danış ise "Benim için çok büyük sürpriz oldu. Çok şaşırdım. Heyecandan paraşütten inemedim" diye konuştu. Genç çift düğün tarihini belirlemediklerini söyledi.

GÇ(HA/AK) (FOTOĞRAFLI)