SAMSUN’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen programa katılan eski manken ve sunucu Özlem Yıldız, yeniden başlayan çarkıfelek programıyla ilgili, "Mehmet Ali'nin arkasından bu programı başka birinin sunuyor olması, yani tamam çok başarılı bir isim, iyi bir tiyatrocu, sunucu, oyuncu ama o program tamamen artık Mehmet Ali ile başladı ve bitti bence" dedi.
Eski manken ve sunucu Özlem Yıldız Samsun’da bir alışveriş merkezinde (Piazza AVM) düzenlenen ‘Hediye çarkı’ programının sunuculuğunu yaptı. Alışveriş merkezinde hediye çeki kazanan vatandaşlar hazırlanan çarkı çevirerek alacakları hediyeleri belirledi. Özlem Yıldız ‘Hediye çarkı’ programına katılanlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Samsunlular, cep telefonlarının kameralarıyla fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı.
Özlem Yıldız, program sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaç yıl geçerse geçsin hayatında çarkıfelek programının yerinin kendisinde ayrı olduğunu söyledi. Yeniden başlayan çarkıfelek programını bir kez izleyebildiğini belirten Özlem Yıldız, "Mehmet Ali Erbil’le çarkıfelek çok özdeşleşmiş oldu. Bu kadar birbiriyle özdeşleşmiş olan bir ismin arkasından başka birinin sunuyor olması, yani tamam çok başarılı bir isim, iyi bir tiyatrocu, sunucu, oyuncu ama o program tamamen artık Mehmet Ali ile başladı ve bitti bence.  Çok zor başka birisinin arkasından bu kadar özdeşleşmiş bir figürü devralabilmek" dedi. Ekran önünde yapması gereken işlerin çoğunu yaptığını söyleyen Özlem Yıldız, şöyle devam etti:
"Eğlence ağırlıklı programlarda daha iyi olduğumu düşünüyorum. Eğlenceli olmayı seviyorum. Çocuklarla ilgili bir şey olabilir. Çocuklarla ilgi hiçbir şey yapmadım. Ya da moda ile alakalı bir şey olabilir. Belli bir ismiyle özdeşleştirip bir marka çıkarmak. Terlik, bikini, kıyafet, ayakkabı gözlük bir ürünle özdeşleşmiş olmak. Eğitimli değilim ama modaya karşı bir bakış açım var. Şık giyinmeyi seviyorum. Bu anlamda da beni takip eden takipçilerim var, sosyal medyada. Onunla ilgili bir çalışma yapabilirim."

FOTOĞRAFLI