Yaptığı çalışmalarla ilgili Başbakan'ı övgülere boğan Adnan Oktar, yayın esnasında şöyle konuştu;
'Türkiye'yi ayağa kaldırmış'

'Yahu kardeşim ne yapmış! Bütün Türkiye'yi ayağa kaldırmış. Yollar,barajlar,hava alanları bu nedir kardeşim? Üniversiteler... Bambaşka bir Türkiye yapmış! Ne zaman yaptın bu işleri?Nereye gittin, nereden para buldun? Zebil gibi para gerekiyor kardeşim. Bu ne kabiliyettir böyle? Allah yaptırıyor işte. Sessiz,sedasız yapmış işte kimsenin haberi yok. Yurt dışını da uçurmuş. Acayip faaliyetler var ya! Manevi yönden muazzam destekler. Mesela, bütün türbeleri buldurmuş. Padişah mezarlarını buldurmuş. Evliyaların mezarlarını buldurmuş, onları ihya ettirmiş. Müthiş bir kültürel faaliyet.

'Emeklilik yok, devam!'

Yahu kardeşim, Allah senin bu kadar faaliyet yaptığını görüyor. Allah sana güç, kuvvet, imkan veridğine göre demekki doğru yoldasın. Devam, devam! Emeklilik diye bir şey yok. Devam! Dolayısıyla Allah'tan gelen işarete uyacaksın. Allah'tan işaret bekleyeceksin. İşaret ne? Millet niye toplanıyor bu kadar? Kardeşim, Yenikapı'ya bu kadar millet nereden geldi? Uzaydan mı geldi? İstanbul'da toplanıyor adam. İşini, gücünü bırakıp gidiyor. Amaç ne? Sen doğru yoldasın demek için geldiler. Bu sana Allah'tan bir işaret işte. Devam! Eğik, bükük tenekler olabilir. Yanlış adamlar olabilir. Gayet kolay. Şöyle bir kenara çekersin, yoluna devam edersin. Bir mecburiyetin yok. Sinirleri de kuvvetli maşallah. Başkası olsa, hastanelik olur. Mesela bu tapelere sinirleniyor Başbakan.Tapeler sayesinde millet seni sevdi. Tapelerden senin mazlumluğun, çektiğin çile anlaşıldı. Biz burada sana şefkat duyuyoruz. Senin çektiğin çileyi görüyoruz. Yolunu açtığını Allah her yönden gösteriyor sana. Devam!

'Herşeyi Allah yapıyor, Başbakan Erdoğan aracı'

Allah sana bir yetenek verdiyse, mehdiyet bereketiyle o yeteneği veriyor...Başbakanlık ayrı kardeşim. Ayrı yetenek işidir. Mehdi bu işlere karışmaz. Mehdide maneviyat, sevgi öndedir. Gidip barajlarla projelerle uğraşmaz. Vakti olmaz. Onun için doğru yoldasın. Allah sana güç, yetenek verdiği müddetçe ki sana o akıllar veren Allah. O barajları, o yollar yapan Allah. Size yollar vaad ettik diyor Allah. Siz yaptınız demiyor onu. Ben yaptım diyor. Yolu, barajı da yapan Allah. Denizin altını açan Allah'tır. Deniz atına yol ypaan Allah'tır. mühendisi, başbakanı vesile eder. Ayrı mesele. Ama o yaratılış doğrudan Allah'a aittir. Daha Tayyip Hocam doğmadan, denizin altında o yol açılmıştı. Çamlıca'daki Camii daha dedesi doğmadan bitmişti. Kaderde bu. Allah vesile ediyor. O kadar. Allah'a teslim olup, kaderde ne gösterecekse o olacak.O kadar.