Kenan İmirzalıoğlu: Böyle bir günde gelemeyeceğim
'Kara Sevda'nın yıldızı Burak Özçivit, aynı dizide rol alan Uğur Aslan’ın sahne aldığı mekana gitti. Daha önce rezervasyon yaptıran Kenan İmirzalıoğlu ise Erdal Tosun'un ölüm haberi sonrası konsere gitmekten vazgeçti.
Kenan İmirzalıoğlu: Böyle bir günde gelemeyeceğim


Burak Özçivit, önceki gece Beyoğlu’nda bir mekanda sahne alan yakın arkadaşı Uğur Arslan’ı dinlemeye geldi.
Sözcü'de yer alan habere göre; mekan çıkışı oldukça yorgun görünen oyuncu, kendisini bekleyen gazetecilere, "Arkadaşlar malum olaylardan dolayı çok üzgünüm. Allah evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin. Kötü haberler üst üste geldi. Erdal ağabeyimizi de kaybettik, onun da mekanı cennet olsun" dedi.

Arslan’ın çok yakın arkadaşı olduğunu ve onu kıramadığını belirten oyuncu, kendisini bekleyen aracına bindi. Ancak yakışıklı oyuncuyu fark eden hayranları, İstiklal Caddesi’nde aracın önünü keserek selfie yapmaya çalıştılar. Hayranlarının bu isteğini geri çeviren Burak Özçivit, hızla oradan uzaklaşırken, araç girişinin yasak olduğu caddeye aracını sokması dikkatlerden kaçmadı.
KENAN İMİRZALIOĞLU İPTAL ETTİ
Uğur Aslan’ın konsere gelmek için rezervasyon yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, telefonla mekan yetkililerini arayarak, dün Sabah yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden Erdal Tosun’a çok üzüldüğünü, böyle bir günde gelemeyeceğini belirterek rezervasyonunu iptal ettirdi.