Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli En Mahrem Sırlarını İnternette Yayınlıyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' evinden evlenerek çıkan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli instagram hesabından bütün hayatlarını takipçileri ile paylaşarak yaşıyorlar.Youtube üzerinden de bir kanal açan Batuhan ve Nur Cimilli, tartışmalarını dahi videoya kaydedip yayınlıyorlar.
"EVLENİNCE AYI ÇIKTI"
Youtube üzerinden yüklediği son video kaydında Batuhan Cimilli için çarpıcı tespitlerde bulunan Nur Erkoç, şu ifadelere yer veriyor: "Çok gıcık bir adam. Ben bunu böyle bilmezdim. Programdayken kendini tatlı ve concon gösterdi. Ayyy! Adamla bir haftadır tatildeyiz içinden ayı çıktı. Adam ayı yani şehir magandası. Çok değişik. Trafikte bağırıp çağırıyor. Bana bağırıp çağırıyor. Kısa çıkma, onunla bununla çıkma... Yaaa çok değişik bir adam ne yapacağım bilmiyorum. Seviyorum da yani..."

"SENİ MÜJDE AR GİBİ CAMA SIKIŞTIRIR..."
Batuhan Cimilli ve Nur'un olay video kayıtlarından birinde yeni bir kavga var. Nur'u arabanın dışında bırakan Batuhan Cimilli özür dilemeden onu içeri almıyor. Bu sırada 'tecavüz' sahnesi ile meşhur Müjde Ar filmini hatırlatıp şöyle diyor; "Özür dile.. Seni Müjde Ar gibi cama sıkıştırırım. 3 kere özür dileyeceksin yoksa kabull etmem..."

HER ANLARI İNTERNETTE
Hem Nur hem de Batuhan Cimilli sürekli birbirlerini kıskandıklarını söylüyorlar. Buna karşılık instagram hesaplarından hayatlarını da sürekli teşhir ediyorlar.

EN MAHREM HALLERİ DE VAR
Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli instagram hesaplarına yükledikleri fotoğraflarda hayli cüretkar davranıyorlar. Bazen en mahrem anlarını bile fotoğraflayıp koyuyorlar.

SU BİLE TARTIŞMA KONUSU
Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç arasında alınan suyun sayısı bile tartışma konusu oluyor.Instagram hesaplarına romantik fotoğraflarını yükleseler de youtubedaki video kayıtlarında bambaşka rollere giriyorlar.
İşte ikilinin çok özel pozları
;