Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), () - MÜZİK dünyasının iki usta ismi Nükhet Duru ve Timur Selçuk, Bodrum'da aynı sahnede buluştu. İkili bir döneme damga vuran parçalarla tatilcilere nostalji yaşattı.
Bodrum'da BKM, Solfej ve Gişe Organizasyon tarafından Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen konser, müzik dünyasının iki usta ismi Nükhet Duru ve Timur Selçuk'u aynı sahnede buluşturdu. 'Bizim Şarkılarımız' projesiyle yıllar sonra bir araya gelen ikili, hayranlarına keyifli bir gece geçirtti. Şarkı aralarında usta şairlerin şiirlerine de yer veren ikiliyi, yaklaşık 600 kişi izledi.
Nükhet Duru ve Timur Selçuk düetleri ile alkış alırken, Antik tiyatroyu dolduran tatilciler 'Beni Benimle Bırak', 'Ben Sana Vurgunum', 'Melankoli', 'Söyletme Beni', 'Anılar' gibi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Nukhet Duru, şarkı aralarında seyircilerle sohbet edip, şakalaştı. Duru ve Selçuk, yaklaşık 2 saat sahne alarak 30'un üzerinde şarkı söyledi. Solfej ve Gişe Organizasyonu ile 29 Ağustos'ta Sezen Aksu'nun sahneye çıkacağı açıklandı.

FOTOĞRAFLI