BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey, Kadınlar Korusu’nun 'Türkü-Pop-Alaturka-Roman' konserinde, sahneye çıkarak, 'İlle de Roman Olsun' şarkısını koroyla birlikte seslendirdi. Bozbey, "Kırmızıyı severler" şarkısıyla göbek attı.
Eğitim ve kadın dernekleri yararına sosyal sorumluluk projeleri kapsamında verdiği konserlerle büyük ilgi gören Nilüfer Kadın Korosu, 2013-14 Sezonunu 'Türkü-Pop-Alaturka-Roman' adını taşıyan gala konseriyle açtı. Fethiye Kültür Merkezi'nin 1000 kişi kapasiteli salonunda boş yer kalmazken, merdiven boşlukları ve sahne önünü dolduran izleyiciler konseri yere oturarak dinledi. Konuklardan bir bölümü konser salonuna giremeden dönmek zorunda kaldı.
İki bölüm halindeki konserde 4 ayrı kostüm giyen koroya kıyafet değiştirirken verilen aralarda Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ile Tango Evita Dans ve Sanat Merkezi eğitmenleri eşlik etti. Dansçılar da izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konser sonunda Koro Şefi Dr. Aysel Gürel'e çiçek verdikten sonra, Roman bölümündeki son şarkı olan "İlle de Roman Olsun"u koristlerle birlikte söyledi, ardından 'Kırmızıyı severler' diyerek Roman havası oynadı.
Konserde Vildan Öztürk, Gülay Sürücü, Aynur Öztan ve Müşerref Şen solist olarak görev yaptı. Sunuculuğunu Aynur Özpazarbaşı'nın üstlendiği konserin açılışında ise Aynur Öztan, Aysel Gürel, Figen Şenyüz, Gönül Aka, Güler Tarımeri, Nevriye Yılancı, Safiye Kurtaraner, Songül Günay, Yünel Zorlubaş, Zühre Çil ve Zümrüt Sanlı'dan oluşan Nilüfer Kadın Korosu Ritm Grubu bir gösteri yaptı. Koristlerden Hülya Veziroğlu’nun rol aldığı tek kişilik skeç izleyenleri kahkahaya boğdu.