Yaşar ANTER / BODRUM(Muğla), () - BODRUM'da tatilini geçiren İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli Naomi Campbell, şile bezi giysi ve takıları ile Bodrum Limanı'ndaki bir yatta fotoğraf çektirdi. Campbell'in Eylül ayının sonunda Yalıkavak'ta lüks bir villa satın alacağı belirtildi.
Yaklaşık 3 haftadır Bodrum'da tatilini geçiren 44 yaşındaki Naomi Campbell, 5 gün önce Milas Bodrum Havalimanı'ndan özel bir jet ile Londra'ya döndü. Londra'ya dönmeden önce Bodrum çarşısında şile bezi kıyafetler ve Bodrum'un bakır, deri ve deniz böcekleri ile işlemeli kıyafetlerinden alan Naomi Campbell, bir yatın üzerinde arkasına Bodrum'un guletlerini alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Campbell'in her yıl daha uzun süre tatil yaptığı Bodrum'un Yalıkavak beldesi Tilkicik koyu veya Küdür Yarımadası'ndan yaklaşık 1 milyon euro'ya yüzme havuzlu, tenis kortlu lüks bir villa satın almak için ünlü modacı Rıfat Özbek aracılığı ile temasa geçtiği, satışın yapılması için Campbell'in Eylül ayının sonunda Bodrum'a geleceği keydedildi.
FOTOĞRAFLI