AYDIN'ın Didim İlçesi'nde Venosa Beach Resort &Spa tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Miss Apollon Güzellik Yarışması'na 6 ülkeden 16 güzel katıldı. Yarışmanın birincisi Letonyalı Diana Kubasova oldu.
Venosa Beach Resort &Spa Otel tarafından 6'ıncısı düzenlenen Miss Apollon Güzellik Yarışması, güzeller geçitine sahne oldu. Rusya, Ukrayna, Makedonya, Kazakistan, Ermenistan, Amerika ve Litvanya'dan katılan yaşları 18 ile 23 arasında değişen 16 güzel, izleyenleri büyüledi.
Yarışmayı CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli ile otel müşterileri izlerken, yarışmanın jüri üyeliklerini Peninsula Turizm ve Venosa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, Palm Wings Otel Genel Müdürü Ercüment Alkaner, Fashion TV Direktörü Cüneyt Polat, işadamı Metin Ceylan, Miss Apollon Organizatörü Vladimir İlyn, 2013 Miss Apollon Güzeli Larisa Petrosyan ve Miss Volga Güzeli Luboy Lliyana yaptı.
Önce sahnede dans şovu yapan güzeller ardından jüri üyelerine tanıtıldı. Yarışmaya katılan güzeller yerel kıyafetleri, bikini ve gece kıyafetleriyle sahne aldı. Gecede dans guruplarının yaptığı gösteriler izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yarışmanın finalinde güzeller gece kıyafetleri ile sahnede yer alırken, dereceye giren güzeller açıklandı. Yarışmanın 4'üncü güzeli 1 numaralı Kira Krasnova seçildi. Kira tacını ve ödülünü Palm Wings Otel Genel Müdürü Ercüment Alkaner'in elinden aldı. Yarışmanın 3'üncüsü 15 numaralı güzel Aleksandra Bred seçildi. Aleksandra tacını ve ödülünü Fashion TV Direktörü Cüneyt Polat'ın elinden aldı. Yarışmanın 2'ncisi ise 9 numaralı Kazakistanlı Ekaterina Tsiganova seçildi. Ödülünü ve tacını ise 2013 yılı Miss Apollon Güzeli Larısa Petrosyan'ın elinden aldı. Yarışmanın 1'incisi ise Letonyalı güzel Diana Kubasova oldu. Diana tacını ve ödülünü Penınsula Turizm ve Venosa Otel Yönetim Kurulu başkanı Tevfik Bağcı'nın elinden aldı.
Güzellik yarışması güzellerin birbirlerini tebrik etmesi, pasta kesilmesi ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

BY(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)