Micheal Jackson'un Yeğenlerini Taciz Ettiği Öne Sürüldü
Michael Jackson ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Amerikan New York Post gazetesi, ünlü yıldızın iki yeğenini taciz ettiğinin kesinleştiğini öne sürdü.
''SESSİZ KALMASI İÇİN OTOMOBİL HEDİYE ETTİ''
Gazetenin haberine göre; Jackson'ın iki yeğeni ve bir diğer akrabası, 2004 ve 2005 yıllarındaki çocuk tacizi iddiaları üzerine dedektifler tarafından sorgulandı. Sorgulamaya katılan eski bir dedektif, Jackson'ın çocuklardan birini adaya kaçırdığını ve sessiz kalması için ona yeni bir otomobil hediye ettiğini söyledi. Söz konusu dedektif New York Post gazetesine yaptığı açıklamada, "Yeğenler hakkında sağlam ipuçları aldık. Jackson'ın çevresindekiler olanlar hakkında duyum aldı. Bir çocuğu adaya kaçırdı. Döndüğünde, anladığımız kadarıyla çenesini kapamak için ona yeni bir otomobil aldı." dedi.




DİĞER YEĞENİ İDDİALARI REDDEDİYOR
O dönem 18 yaşında olan yeğenlerden biri, net bir şekilde tacize uğradığını söylemese de bir şeylerin yanlış gittiğini ima etmiş. Soruşturmaya yakın bir kaynak, "Evde yalnızken, dedektifleri davet etti. Yiyecek içeçek ikram etti ve dayısı hakkında kötü konuşmak istemediğini söyledi. Tuhaftır ki dedektiflerin Michael ile arasında geçenlerden şüphelendiklerini söylemesinden hiç rahatsız olmadı." dedi. Jackson'ın diğer yeğeni ise iddiaları reddediyor. Bir dedektif Amerikan gazetesine verdiği demeçte, "Jackson'ın bir aile üyesi, taciz mağduru olan daha fazla yeğeni olduğundan ve Jackson'ın kendi oğlunun (Blanket) bile bu rezil davranışlardan nasbini almış olduğundan korktuğunu söyledi." dedi.
EVİNDE CİNSEL İÇERİKLİ OBJELER BULUNDU
Geçen hafta içerisinde Jackson'ın California Santa Barbara'daki Neverland Çiftliği'nde 2004 yılında yapılan aramada pornografik objeler bulunduğu belirtilmişti. Splash News evde yapılan arama esnasında çekilen fotoğraflara ulaşmış, dünya medyası da Jackson'ın evinden çıkan belge niteliğindeki objelere yoğun ilgi göstermişti.