TASARIMCI Hüseyin Küçük tarafından 'Sürdürülebilir bir yaşam için yeşilin önemi' konulu çekimi, Antalyalı manken Yağmur Ayaz ile yapıldı.
Küçük, çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için yeşil alanlara ve içinde yaşanan doğaya daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Amacım; bu konuya farklı bir yöntemle yaklaşmak" dedi. Miss Model 2012 Kraliçesi Yağmur Ayaz objektif karşısına geçti. Ormanlık alandaki fotoğraf çekiminde Yağmur Ayaz ve Hüseyin Küçük, bazı karelerde ayaklarını toprak altına gömerek ağacı temsil etti. Bazı karelerde ise, doğanın yüzünü yansıtmaya çalıştı. Yağmur Ayaz, oyuncu Oktay Kurban ve Fatih Akkaya ile gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi için, kendi koleksiyonundan oluşan kıyafetlerle poz verdi. Ünlü tasarımcı, şöyle dedi:
"Doğanın nefes alabilmesi için yeşil alanların, ağaçların azalması değil çoğaltılması gerekiyor. Sürdürülebilir bir yaşam için önce sürdürülebilir bir çevre gerekiyor. Ben bir moda tasarımcısıyım, tasarımcı kimliğimle konuya dikkat çekme şeklim de tabii ki kendime özgü oldu. Bu çekimde kimi zaman ayaklarımızı toprağa gömerek ağacı temsil etmeye çalıştık, kimi zaman da doğanın hüznünü yansıtmaya."