Çılgın giyim tarzına alışkın olduğumuz Lady Gaga, daha ne kadar abartabilir merak konusu. 30 yaşındaki şarkıcı, bu kez göğüs altlarını gösteren bir crop top ile kalçalarının bir kısmını açıkta bırakan kot şortla görüntülendi.

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNE TOPLADI

Dünyaca ünlü star Lady Gaga'nın, nişanlısı Taylor Kinney'den ayrıldıktan sonra Beverly Hills'te elinde sigarası ve salaş tarzıyla objektiflere yakalanmasından sonra tüm hayranlarının eleştiri oklarına hedef olmuştu. Ayrılığın Gaga'ya yaramadığını söyleyen hayranları ikinci kez hayal kırıklığına uğradı.

Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde Gaga'ya evlilik teklif eden Kinney ile yollarını ayıran sanatçı, geçtiğimiz gecce Londra'da tekrar görüntülendi.

30 yaşındaki pop şarkıcı, bu hafta yeni single çalışması olan Perfect Illusion'u piyasaya sürdü. Geçtiğimiz gece single tanıtım çalışmaları kapsamında Londra'da gittiği bir gecce klübünden sabahın ilk ışıklarına doğru çıkan Lady Gaga neşeli haliyle dikkat çekti.

Fakat bu sefer de göğüslerinin yarısını dışarıda bırakan tişörtü ve iddialı kot şortu ile eleştirilerin hedefi haline geldi. Dışarıda kendisini bekleyen hayranlarının koşarak yanına giden şarkıcı tüm bakışları üzerine toplamayı başardı.