Kurtlar Vadisi'ndeki 'Erdoğan' Yazılı Mezar Taşıyla Mesaj mı Verildi?
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki "Erdoğan" yazılı mezar taşı yeniden gündeme geldi.
"DARBE" İSMİNİ 15 TEMMUZ'DAN ÖNCE ALMIŞLARDI
Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilini ve web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu tartışmalar gündemdeki yerini korurken Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında çekilen 159. bölümündeki bir sahne yeniden tartışılmaya başlandı.
O MEZARDA BAŞKA BİR İSİM YAZIYOR
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında dizinin o dönem çekildiği mezarlığa giden program ekibi "Erdoğan" yazılı mezar taşının üzerinde başka bir isim yazdığını belirledi.

"EYY NECATİ ŞAŞMAZ..."
Canlı yayında konuyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, "Oradaki bu mezarı biz kendimiz bulmuş değiliz. Arkadaşlarımızı mezarlık görevlileri oraya götürdü. Biz burada fikir yürütmüyoruz. Orada o mezarlık görevlisi kemaraman arkadaşımızı getirip oraya koyuyor. Yine mezarlık görevlisinin söylediği şu: Orada Erdoğan ailesi diye bir mezar yok. Set ekibi getirip 'Erdoğan' yazılı dekoru koydular. Buradan Necati Şaşmaz'a sesleniyorum: Eyy Necati Şaşmaz... Bu mezar o mezar değilse çık gerçeği açıkla" şeklinde konuştu.
"NİHAT DOĞAN, ERDOĞAN'A ÇAĞRIDA BULUNDU"
Sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diri diri mezara gömüldüğünü belirten Doğan "Erdoğan'ı bir dizide diri diri toprağa gömdünüz. Sayın Cumhurbaşkanım bunları görün. Size haber vermiyor olabilirler, istihbarat haber taşımıyor olabilir. Biz burdan bas bas bağırıyoruz. Dostunuzu düşmanınızı iyi tanıyın. Size subliminal mesaj verip diri diri toprağa gömüp, sen bundan sonra yaşayan bir ölüsün diye film üzerinden mesaj verenleri tanıyın. Yargı gereğini yapmalı." dedi.