Kurtlar Vadisi'nde RTE Plakalı Araçla Mesaj mı Verildi
15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor.
MEZAR SAHNESİ OLAY OLMUŞTU
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programı önceki yayınlanan bölümünde 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki tartışmalı mezar sahnesini masaya yatırmış, Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda yaptığı araştırmada mezarlıkta 'Erdoğan' yazılı mezar taşının olmadığını ortaya çıkarmıştı. Büyük ses getiren programdan sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu' yapımcı şirketi Pana Film yetkililerine sosyal medyadan tepki yağmıştı.
PANA FİLM SERT ÇIKTI
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pana Film, iddiaları sert bir dille yalanlayarak Beyaz TV ve 'Söylemezsem Olmaz' programı hakkında yasal işlem başlatacaklarını duyurmuştu.
ŞİMDİ DE PLAKA GÜNDEME GELDİ
Pana Film'in bu çıkışının ardından gözlerin çevrildiği 'Söylemezsem Olmaz' programında mezar skandalından sonra bomba bir sahne daha gündeme getirildi. Bir dönem dizinin efsane karakterlerinden olan İskender Büyük'ün "RTE 321" plakalı aracıyla mesaj verildiğini belirten Nihat Doğan, "Bu kadar kötü, katil, yezid bir adam arabadan iniyor. Plakasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isminin baş harfleri ver. Ve bir geri sayım var orada 3-2-1 diye... Bu da mı tesadüf kardeşim. Milleti 13 sene tesadüflerle mi kandırdınız kardeşim" diyerek tepki gösterdi.