'KURT Seyt ve Shura' adlı yeni dizinin Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde karla kaplı bölgedeki sahnelerinin çekimi sırasında attan düşen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un tam olarak iyileşemediği, bu nedenle verilen aranın sürdüğü bildirildi.
Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı 'Kurt Seyt ve Shura' adlı dizinin Kartepe'nin Kuzu Yayla bölgesinde karlar altındaki çekimleri sırasında  dengesini kaybedip attan düşen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kaburgasında kırık tespit edildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un İstanbul'da tedavisine devam edildiği, çekimlere bu nedenle bir süre ara verildiği öğrenildi.
Bu arada bölgenin karla kaplı olmasına rağmen birçok hayranı da Kıvanç Tatlıtuğ'u görebilme hayaliyle Kuzu Yayla bölgesine geliyor. Ancak onun olmadığını öğrerince hayal kırıklığı yaşıyor.
Kartepe'ye tatile geldiğini ve Kıvanç Tatlıtuğ'un da burada olduğunu öğrendiğini söyleyen Ezgi Tunç, "Kıvanç Tatlıtuğ'u görmek isterdim. Fakat  bir kaza yaşanmış ve çekimlerin durdurulduğunu öğrendik" dedi.
Hollanda'dan Kartepe'ye tatil yapmaya geldiğini söyleyen Büşra Çoban ise "Kıvanç Tatlıtuğ'u izliyoruz ve kendisini çok seviyoruz. Kartepe'de dizi çekerken attan düşüp kaburgalarını kırdığıın öğrendik. Kendisiyle tanışmak isterdim" dedi.
Dizi çekimlerinin, Kıvanç Tatlıtuğ'a doktorlarının izin vermesi halinde yeniden başlanacağı bildirildi.  

EA(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)