Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre üçüncülük şoku yaşadı.
Kısmetse Olur ilk sezonunda birinci olan çift Eser West ve Cansel Çördük hakkında bir çok iddia var. Bunlardan biri de çiftin dışarda da birlikte yaşadıkları. Bir ara Cansel'in hamile olduğu iddiası da gündeme gelmişti.
KİM EVLENECEK?
Kısmetse Olur birincileri kadar evlenme kararı alanlar da şaşırtıcı oldu. Yarışmayı birinci tamamlayan çift ailelerinden dolayı evlenmeye hazır olmadıklarını söyleyerek nikah masasına oturmadılar.

NUR VE BATUHAN EVLENMEYE HAZIR OLDUKLARINI AÇIKLADI
Nur Erkoç ve sevgili olduğu Batuhan Cimilli, evlenmeye hazır olduklarını açıkladı ve büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı

EMRE VE HAZAL TESELLİ ÖDÜLÜNDEN VAZGEÇTİ
Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyledi ancak çifte düğünü kabul etmeyerek teselli ödülünden vazgeçti.

KISMETSE OLUR BÜYÜK ÖDÜLÜ
Kısmetse Olur yarışmasındaki büyük ödül bir evdi. Evin değerinin ise 700 bin lira olduğu söyleniyor. Büyük ödülü kazanan Cansel ve Eser evliliği kabul etmeyince büyük ödülün sahibi Batuhan ve Nur oldu.
KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI
Kısmetse Olur yeni yayın döneminde yine ekranda olacak. 5 haftalık bir aranın ardından yarışma yeni yarışmacılarla yola devam edecek. Şimdiden bazı isimlere teklif gittiği söyleniyor.
Eski yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda olmayacak. Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde birincilik ödülü ve kuralları da değişti.
EVLENME KARARI ALMAZLARSA PARA ÖDÜLÜNÜ ALACAKLAR
Bundan sonra birinci olan çifk evlilik kararı aldıkları taktirde ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Evlenme kararı almazlarsa sadece para ödülünü alabilecek. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak.