Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - DÜNYA çapındaki festivallerde ve ünlü gece kulüplerinde sahneye çıkan DJ Davis, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Club Kemer Aura'da mikser başına geçti. DJ Davis, 2 bin kişilik gece kulübünde birbirinden hareketli şarkılarla sevenlerini coşturdu.
DJ, prodüktör, söz yazarı ve şarkıcı Belçikalı müzisyen DJ Davis, Club Kemer Aura'da DJ kabinine girdi. Geceye 'The World is Mine' adlı şarkıyla başlayan DJ Davis, şovunu günün ilk ışıklarına kadar devam ettirdi. Özellikle Rus tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği DJ Davis, objektiflere poz verdi, kulüpteki dansçı kızların şovu da izleyenlerden tam not aldı. DJ Davis'in performansından memnun kalan yerli ve yabancı tatilciler, eğlencenin tavan yaptığı unutulmaz bir gece yaşadı.
Müzik kariyerine 17 yaşında başlayan DJ David Guetta ile 2 albüm yapan DJ Davis, 2006 yılında Ukrayna müzik ödüllerinde David Guetta ile birlikte 'Yılın Uluslararası Sanatçısı' ödülünü kazandı. DJ Davis, David Guetta'nın 'The World is Mine' ve 'In Love with Myself' parçalarına yaşam veren muhteşem ses olarak biliniyor.

SY(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)