Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan oyuncu Nejat İşler, Gümüşlükspor’un kulüp başkanlığına seçildi. İşler ve yeni yönetim kurulu üyeleri, CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
 
Muğla 1’inci Amatör Küme A Grubu’nda yer alan Gümüşlükspor’un olağan genel kurulunda, oyuncu Nejat İşler, başkanlığa seçildi. İşler, yönetim kurulu üyeleri Cenk Özakın, Akif Kurtuluş, Meltem Kolcu, Fikret Alphan, Ahmet Öztaşkın, Ahmet Faik Karakaya, Hasan İnce, Murat Gözün, Mehmet Özak ve Göray Karadut ile birlikte CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Projeleri hakkında bilgi veren İşler, "Haziran ayında futbol okulu açıp kurslara başlayacağız. Amacımız Gümüşlük ve Bodrum için yetenekli sporcuları kendi açacağımız okullardan yetiştirerek kendi kaynağımızı kendimiz yaratmak olacak. Bodrum’dan çok yetenekli oyuncular çıkacağına inanıyoruz" dedi.
 

Gümüşlükspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, "Yeni yönetimin Gümüşlüksporumuz’a hayırlı olmasını diliyorum. Sizden desteğimizi eksik etmeyeceğiz. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu.