İlker Ayrık'ın Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı
Komedi dizi ve filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından İlker Ayrık,'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı bir yarışmayı sunmuştu. 4 çiftin katıldığı yarışmada eşler birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları konusunda iddiaya giriyor. İddiayı tutturanlar puanları topluyor ve finale kalmaya hak kazanıyor. Finalde 4 çift içinden kazanan ikili otomobil sahibi oluyor.
"BANA SORUN"
Birbirleri hakkında isabetli tahminleri yapamayan çiftler arasında tatlı münakaşaların da yaşandığını anlatan Ayrık, eşiyle birlikte söyleşinin bir bölümünde yarışmacı olmaları teklif edilince "Yok, yok, olmaz, hayır, bana sorun" sözleriyle istekleri geri çevirdi.
"DEŞİFRE OLMASINI İSTEMİYORUM"
"Eşinizi gizlemeyi seviyor musunuz?" sorusu üzerine Ayrık, "Niye gizleyeyim, dünyalar güzeli bir eşim var. Suyun üzerinde yürüse şaşırmazsınız, o kadar zariftir karım. Sadece durduk yere aile hayatımın ve eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben başkalarının hayatlarını, eşlerini merak etmiyorum" dedi.

"SIRADAN BİR AİLEYİZ"
Ayrıca Ayrık, "Sıradan bir aileyiz ve ben de sıradan biriyim. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Özel biri olmayı isterdim ama değilim" diye konuştu.
İşte İlker Ayrık ve eşi Sanem Ayrık: