Hülya Avşar: Zehra İçin Hıçkıra Hıçkıra Ağladım
'Aklınızda Kalmasın' programının sunucuları Elif Güvendik, Helin Avşar ve Tayyar Işıksaçan ilk yayınlarında Hülya Avşar sürprizi yaşadılar. Programa telefonla canlı bağlanan Avşar, Elif Güvendik'in sorularına çarpıcı yanıtlar verdi.

"HIÇKIRIKLARA BOĞULDUM"

"Kızım Zehra'nın Londra'da okuyacak olması üzerine çok heyecanlıyım" diyen Avşar Kızı, "Spor yaparken hıçkırıklara boğuldum ve attım üzerimden yaşadığım birikimi. Kızım Zehra'nın büyümüş olduğunu, evden ayrılacağını kabul etmek garip bir duygu. Evlendiği zaman 'nasılsa tekrar bir gün yuvasına dönecek' diye düşünüp kendimi telkin ediyorum. Çok duygusal olsam da mantıklı bir kadınım. Alışacağım. Hobi sahibi olduğum için duygusal durumumu rahatlatıyorum. Hayatta en önemli şey çocuklarımızın mutlulukları. Mantıklı davranmak gerekiyor. Kaya ile birbirimize uzun zamandır olmadığımız kadar destek oluyoruz. Kaya benden daha duygusal davranıyor" dedi.

"O KADAR BAŞARILI DEĞİLİM AMA ÇOK ZEKİYİM"

Başarılı biri olmasa da çok zeki olduğunu vurgulayan Hülya Avşar, "Asıl işin güzel yanı her zaman o gördüğünüz Hülya yok karşınızda, o kadar başarılı da değilim. Elimi attığım her işte çok başarılı biri olmadığım da çıktı. Bunların hepsi de var, çoğu şeyi yapamamışım. Anlatınca kendimi garip hissediyorum. Yapamadıklarım diye bir bölüm var onları ben de bilmiyordum. Çok yoğun bir dönem yaşıyorum. Bu yoğunluğu çok seviyorum. Hayatta her şeyi kabul etmek gerekiyor. Mutlu olmanın yollarını da çiziyorum. Aslında çok mutlu kadınım, güzel bakmayı biliyorum. En çok bunu göstermek istiyorum bu filmde. Dizi yapmayı düşünmüyorum yaparsam otobiyografiden dizi yaparım. Film ayağı mutlaka olacak. Hayatım boyunca devam edecek bitmeyecek bir proje olacağını düşünüyorum. Dünyada bu filmle bir ilk olduğunu düşünüyorum. Kendimi çok zeki buluyorum. Yaptığımın doğru olduğunu düşünüyorum. Eğer Hülya Avşar isem çok kalıcı bir iş yaptığımı düşünüyorum. Kız kardeşimi çok seviyorum her zaman arkasındayım" şeklinde konuştu.