O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Hadise geçtiğimiz günlerde Kayseri'deki imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Yeni albüm hazırlığında olan şarkıcı, bu yıl yeni şarkıları ve klipleri ile hayranlarının karşısına çıkacağını müjdeledi.

"OLMAZSAK DA OLMAYIZ"

"Yaza doğru güzel sürprizler var" diyen Hadise, jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye'de bu yıl şampiyonluğu hedeflediğini söyledi. Hadise, "İnşallah birinci olacağız. Olmazsak da olmayız. Dünyanın sonu değil. Ama olursak, ben en mutlu insan olabilirim" diye konuştu.
O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında kazandığı birinciliği esprili bir dille yorumlayan Hadise, "Acaba bana acıdıkları için mi beni seçtiler diye düşündüm, ama güzeldi" dedi.
"ANLATAMAM SİZE"

Hadise bir muhabirin 'Kazananı Dubai'ye götürürsünüz artık' sözlerine, "Kazananla birlikte neler yaparım neler, anlatamam size" diye yanıt verdi.
OYUNCULUĞA GÖZ KIRPTI
Hadise yakın dostu Murat Boz gibi oyunculuğa adım atmaya hazırlandığını söyledi. Yeni projeler için görüşmelere başladığını söyleyen güzel şarkıcı, "Polis rolleri çok hoşuma gidiyor" sözlerile de gönlünde yatan rolü açıkladı.
"ADAM GİBİ ADAM OLSUN"

Hadise 'Bir erkekte aradığınız özellikler nedir?' yönündeki soruya, "Statüsü, ismi değil, adam gibi adam olması, duruşu, konuşma tarzı, insanlarla olan ilişkisi benim için çok önemli" dedi.

GÜLŞEN'İN KULAKLARINI ÇINLATTI

Güzel şarkıcı geçtiğimiz günlerde anne olan Gülşen'in de kulaklarını çınlattı. Hadise, "Gülşen'le mesajlaştık. Hastanede rahatsız etmek istemedim. Evine geçti. Altınlarımızı aldık evine gideceğiz bebek sevmeye" dedi.