İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da yapılacak Miss Eurasia Güzellik Yarışması finalistleri, yarışma kampının üçüncü günü yat turuna çıktı.
Side Limanı'ndan yatla denize açılan kraliçe adayları, bol bol güneşlenip denize girdi. Yarışma gecesi bronz bir tene sahip olmak isteyen adaylar, rengarenk bikinileriyle kendilerini Antalya güneşine teslim etti. Aralarında Belarus, Rusya, Kıbrıs, Estonya, İsrail, Kazakistan, Polonya, Sibirya, Slovenya, İspanya, Ukrayna, Ural, Yunanistan gibi ülkelerden yarışmacıların bulunduğu finalistler, yat turu sırasında birbirleriyle kaynaşma fırsatı da yakaladı.
Yarışma organizatörü F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan'ın organize ettiği mavi yolculuk sırasında Side çevresindeki tarihi koylarda yüzen finalistler, Manavgat Şelalesi'nin denize döküldüğü noktada öğle yemeği molası verdi. Cep telefonları ile bol bol fotoğraf çeken kraliçe adayları güzellikleriyle dikkat çekti.
YUNAN YARIŞMACI
Yarışmaya Yunanistan adına katılan Anzhel Kutnii, renkli kişiliği ile ön plana çıktı. Eğlenceyi seven birisi olduğunu, renkli giyinmeyi ve renkli yaşamayı sevdiğini belirten Kutnii, yat turuna da rengarenk bir kreasyonla katıldı. Pembe şapkası, pembe renkli kolyesi ve rengarenk pareosuyla dikkati çeken Kutnii, oyuncu olmak istediğini söyledi.
SEMPATİK ADAY
Estonya adına yarışan Marin Perednenko ise uzun boyu, sarı saçları deniz mavisi gözleri ile adaylar arasında favori gösteriliyor. Güzelliğiyle olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da göz dolduran kraliçe adayı, ülkesinde hukuk fakültesinde okuyor. İyi bir avukat olmak istediğini ardından da yüksek lisans yaparak yükselmeyi hedefleyen Perednenko, yarışmayı kazandığı takdirde ödül olan 15 günlük Türkiye tatilini ailesiyle birlikte değerlendirecek.
Kazakistan'ı temsil eden Alina İslyamova ise konuşmayı çok sevmediğini daha çok okumayı tercih ettiğini kaydetti. İslyamova, Antalya'da bir hafta da iki kitap bitirdiğini okumadığı takdirde huzursuz olduğunu söyledi.
Miss Eurasia finali 3 Haziran'da Side'de yapılacak.

İL(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)