İNEGÖLSPOR'un kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen geceye katılan Gülben Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' derneğine yapılan 5 bin liralık yardımın temsili çekini aydı. Duygulanan Ergen, verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta lider olan İnegölspor'un kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü nedeniyle dün akşam ilçede destek gecesi düzenlendi. Gecede, Gülben Ergen sahneye çıktı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Gülben Ergen'e İnegöl Belediye Başkanı AK Parti'li Alinur Aktaş tarafından sanatçının kurucusu ve başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye' derneğinin kampanyası kapsamında yapılan 5 bin liralık bağışın temsili çeki verildi. Duygulanan Gülben Ergen, "Artık İnegöl'e bir okul yaptırmak boynumun borcu" diyerek, Alinur Aktaş'a teşekkür etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan, eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla seslendiren Gülben Ergen dakikalarca alkışlandı.
Gece, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in sanatçıya üzerinde adı yazan İnegölspor formasını hediye etmesiyle sona erdi.