Balayı tatili yerine eşiyle kutsal topraklara gitme kararı alan ve Hac vazifesini yerine getirip hacı olan; önceki yıllarda da iddialı sahne kostümleriyle adından söz ettiren Gülben Ergen'in dekolteden taviz vermeyişi takipçilerinden tepki gördü.

DEKOLTESİ TEPKİ ÇEKTİ

Gülben Ergen'in geçtiğimiz günlerde bir bayii toplantısında giydiği derin dekolteli kostümler şaşkınlık yarattı.

"YARGILANMAYA, SUÇLANMAYA DEVAM"

Gazeteci Erhan Çelik ile yaşamını birleştirip Kurban Bayramı'nda eşiyle birlikte kutsal topraklara giden Gülben Ergen, İhrama girmiş haliyle yanındaki otobüste bulunan yaşlı bir kadının fotoğrafını paylaşıp şöyle yazmıştı, "O teyze ile yolumuz bir. Tanışmayız, birbirimizin dilini bilmeyiz ama bir çerçevede birleşmişiz. Bayramı idrak ederek farklı yaşıyorum. Yargılandıkça ve kırıldıkça varmışım bu yollara meğer. Yargılanmaya, suçlanmaya, yanmaya devam."

SAYISIZ OLUMSUZ YORUM ALDI

Ergen'in geçtiğimiz akşamlarda bir bayii toplantısında giydiği derin dekolteli kostümlerle çekilen fotoğrafları organizatör Oğuz Arınmış'ın sayfasında yer aldı. Ergen, Arınmış'ın yayınladığı fotoğrafları repost ederek kendi sayfasında takipçileriyle paylaştı. Ergen'in paylaştığı fotoğraflar sayısız olumsuz yorum gelince ünlü şarkıcı paylaşımlarını sildi.

İŞTE ERGEN'İN TEPKİ ALAN O FOTOĞRAFLARI...