Grinin Elli Tonu'nun Yıldızının Eşi Çekimlere Geldi, Cinsel İçerikli Sahneyi İzledi
Fifty Shades Of Grey (Grinin Elli Tonu) filminin çekimleri için Fransa'da bulunan 26 yaşındaki ünlü oyuncu Dakota Johnson film çekimleri sırasında giydiği sarı bikininin sütyen kısmını çıkararak göğüslerini ifşa ettiği bir sırada görüntülendi.
BİKİNİSİ OLAY YARATTI
Johson daha sonra yanına gelen filminde başrolü paylaştığı 34 yaşındaki Jamie Dornan ile takıldıktan sonra kendini mavi sulara bıraktı. Bütün vücut hatlarını ve göğüs uçlarını gösteren sarı bikinisi ile Dakota Johnsonhayranlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı.

ATEŞLİ SAHNELERE RAĞMEN EŞİNİ DE GETİRDİ
Çekilen ateşli sahnelere rağmen filmin başrol oyuncusu Jamie Dornan izlemesi için eşini kendisi ile beraber sahnelerin çekildiği yere götürdü. Jamie kendisine ilgi gösterenlere gülümseyerek karşılık verdi.

KISKANÇ DAVRANMADI
Daha sonra Johson ve Jamie ile beraber denize giren Jamie'nin karısı, kocasının çektiği ateşli sahneler karşısında herhangi bir kıskançlık göstermedi.

CİNSEL İÇERİKLİ SAHNEYİ 7 SAATTE ÇEKTİLER
Bu yılın başlarında Fifty Shades of Grey filminde çektiği cinsel içerikli sahnelerin sıkıcı olduğunu söyleyerek hayranlarını şaşırtan Dakota Johson Interview magazin dergisine yaptığı açıklamalarda "Fifty Shades of Grey filmlerinde arka arkaya oynuyorum ve bugün tekrar cinsel içerikli bir sahnesinde oynuyorum. Bu hiç rahat değil ve çok sıkıcı, rol arkadaşım ile gerçekten cinsel ilişkiye girmiyoruz sadece ilişkiye giriyormuş gibi rol yapıyoruz ve yedi saattir bu sahneyi çekiyoruz" dedi.
Film çekimlerinden kareler
: