ANTALYA'da bir gelin arabasının arkasındaki 'İçişleri Bakanı'nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum' yazısı görenleri hem şaşırttı, hem güldürdü.
Almanya'nın Stuttgart kentinde makine ustası olarak çalışan 37 yaşındaki Servet Güneş, evlenmek için geldiği Antalya'da gelin arabasının arkasına, 'İçişleri Bakanı'nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum' yazısını yazdırdı. Gelin arabasını süsletmek için gittiği çiçekçide klasik bir 'evleniyoruz' yazısı istemediğini söyleyen Servet Güneş, "Hep, evlenince eşimin evin içişleri bakanı olacağını söylerdim. Bu bizde espri olarak kullanılan bir sözdü. Evlenirken de böyle esprili bir söz olsun istedim. Bu da ilgi çekti. İçişleri bakanımı da aldım hükümeti kurmaya gidiyorum, güzel bir söz olarak hafızalarda kalacak" dedi.
Gelin 33 yaşındaki Özlem Kılıç ile gelin arabasının arkasında davul zurna eşliğinde oynayan Servet Güneş, "Görücü usulü tanıştık. Birbirimizi ömür boyu sevip saygı duyacağımıza söz verdik" dedi. Özlem Kılıç ise "Evlenip yurt dışına gideceğim, ailemden ayrılacağım için üzgünüm" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI