Fotoğrafa Bakanlar 'Kendall'ın Diğer Bacağı Nerede?' Sorusunu Soruyor
Kendall Jenner'ın, kız kardeşi Kylie Jenner ve yakın arkadaşları Hailey Baldwin ile samimi bir şekilde verdiği poz, güzellerin hayranları tarafından son günlerin en çok tartışılan fotoğrafları arasına girdi.
POZDAKİ TERSLİK DİKKAT ÇEKTİ
Jenner kızlarının hayranları bu sefer, kırmızı halıda hangisinin daha güzel göründüğünü ya da hangisinin elbisesinin daha alımlı olduğu konusunda anlaşmazlığa düşmediler. Üç güzel kadının yer aldığı fotoğraf ilk bakışta gayet normal görünse de dikkatli takipçileri pozda bir terslik olduğunu fark etti.
"KENDALL'IN DİĞER BACAĞI NEREDE?"
'Altın Küre Ödülleri' töreninden sonra düzenlenen partide verdikleri pozda üç güzelin bacak sayılarında tutarsızlık dikkatlerden kaçmadı. InStyle dergisinin Instagram hesabında paylaşılan bu poza yorumcular 'Kendall'ın diğer bacağı nerede?' sorusunu sordu. Birçok kullanıcı 'bu fotoğraftaki bacak sayısında bir tuhaflık var' yorumunda bulundu. Bazı kullanıcılar fotoğraftaki optik ilüzyona: "Bacak bacak üstüne attığı için bir bacağı elbisenin altında kalmış." şeklinde açıklama getirmeye çalıştı. Kendall ile Hailey Baldwin'in Kylie'yi ortalarına alarak gayet neşeli bir tavırla sıkıştırdığı fotoğrafta Kendall'ın sol bacağına ne olduğu sorusu hayranlarının kafasını kurcalamaya devam ediyor.
İşte tartışma yaratan o kare;