Son günlerde örnek çift olarak gösterilenBurak Özçivit ve Fahriye Evcen'in ilişkisi geçtiğimiz yıl sekteye uğramıştı. Bu sıkıntılı günleri ise Evcen'in çabaları ile atlatmışlar.
FAHRİYE EVCEN SET BASMIŞ
Rol gereği duygusal ve cesur sahnelerde boy gösteren Burak Özçivit'i kıskanan Fahriye Evcen set basmış ve bu durum ikilinin arasını açmıştı. Ayrılma noktasına geldikleri sıkıntılı günleri geride bırakan ikiliden Fahriye Evcen'in medyuma ve ilişki terapistine giderek destek aldığı iddia edildi. Konuşulanlara göre güzel oyuncu ilişkisinin üzerinde kara bulutların dolaşması üzerine yakın dostlarının tavsiyesiyle geçen yıl aralık ayının son haftasında bir medyuma gitti.
MEDYUMA GİTMİŞ
Birçok ünlü simanın sık sık ziyaret ettiği Alibeyköy'deki medyuma tarot falı baktırarak özel hayatıyla ilgili merak ettiklerini soran Evcen'in sonrasında ilişki terapistinden profesyonel destek aldığı konuşuluyor. O dönem ilişkilerindeki sorunları çözen ünlü çift, bu yaz iseRamazan Bayramı'ndan hemen sonra İtalya, Fransa ve İspanya'yı kapsayan bir aylıkAvrupa turuna çıkmayı planlıyor. İkili Türkiye'ye döndükten sonra da arkadaş grubuyla birlikte mavi tura çıkacak.
FAHRİYE'NİN NAZAR KORKUSU
Fahriye Evcen nazardan korktuğu için uzun süre sevgilisi Burak Özçivit'le İnstagram'da fotoğraf paylaşmadığını söylemişti.Fahriye Evcen İlişkisini Kurtarmak İçin Medyuma Gitti