Sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın yine sanatçı olan yeğeni Ersin Korkut'a havalimanında saldırıya uğradığı iddia edildi. Görüntülerde PKK'lı olduğu iddiasıyla saldırya uğrayan kişinin Korkut olduğu iddia edilirken, video aynı anda farklı hesaplar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde dayak yiyen kişinin Ersin Korkut olduğu belirtiliyor. Videoda bir kişi, havalimanında "vatan haini", "terörist" diyerek bir kişiye üst üste yumruk ve tokat indiriyor.

BKM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İddialar karşısında Ersin Korkut sessizliğini korurken bağlı bulunduğu BKM'den twitter üzerinden açıklama geldi. BKM, saldırı iddialarının doğruyu yansıtmadığını duyurdu.

KORKUT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ersin Korkut, daha önce sosyal medya hesabından, fotoğrafının HDP mitingine photoshop ile eklendiğini belirterek, yaşananlara anlam veremediğini söylemişti. Açıklamasında Korkut, fotoğrafının montajlandığını belirterek, "Dil, din ve irade özgürlüğüne inanan bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki tutabileceğim tek taraf; savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzak bir ortamın tarafıdır" ifadesini kullanmıştı.