'Survivor All Star yarışmasında şampiyon olanTurabi Çamkıran, hayallerini gerçekleştirdiğini belirterek, yeni bir sinema filminde başrol oynayacağını açıkladı.
''2 TANE SİNEMA FİLMİ VAR''
Bodrum’da tatil yapan Turabi Çamkıran, sahilde gezerken objektiflere takıldı. Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Turabi, bol bol fotoğraf çektirdi. 'Kertenkele' dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Bodrum’a tatile gelen Turabi, sevenlerine müjdeli haberi vererek, bir sinema filminde başrol oynayacağını ve hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turabi, 'En büyük hayalimdi oyuncu olmak. Onun için ilk adımı attım. İkinci bir hayalim ise bunu en iyi şekilde ilerletmek ve Türkiye’nin aksiyon oyuncusu olmak, bunun için de elimden gelen her şeyi yapıyorum. Aksiyon oyuncusu olmak için sürekli eğitim alıyorum. Kısa bir tatilden sonra İngiltere’ye aksiyon üzerine eğitim almaya gideceğim.' dedi.
BAŞROL OYNAYACAK
Yeni projelerinden bahseden Turabi, bir sinema filminde başrol oynayacağını belirterek, 'Şu an 2 tane sinema filmi var. Biri başrol diğeri de rolü güzel olan bir sinema filmi. Şimdi onları halledeceğiz, daha sonra dizimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başrol oynadığım rolde bıçkın bir delikanlıyı oynuyorum. Bu aralar çok yoğunum, günde 5 saat uykuyla güne devam ediyorum. Dizi çok güzel gidiyor reytinglerde ikinci sıraya kadar ulaştık. Bir laf vardır ya sevdiğin işi yaparsan çalışmış sayılmıyorsun. Ben de sevdiğim işi yaptığım için çalışmış sayılmıyorum. İşimi seve seve yapıyorum.' ifadelerini kullandı.