ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) konser veren rock müzik şarkıcısı Emre Aydın, hayranlarının sahneye çıkış parçası olan 'Kim dokunduysa sana, ona git' şarkısına eşlik etmeleri üzerine duygulanarak, "Çok uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım" dedi.

Üniversitenin merkez kampüsünde 20’inci düzenlenen ‘Uluslar arası Bilim ve Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Emre Aydın’a öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Özellikle genç kızlar, ön sıralarda yer bulabilmek için konser alanına saatler öncesinden doldurdu. Sahneye hayranlarının sevgi gösterisi ile çıkan Emre Aydın, alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişiye ilk olarak, ‘Kim dokunduysa sana, ona git’ şarkısını söyledi. Hayranları, şarkının büyük bölümünde Emre Aydın’a eşlik etti. Şarkı sonunda duygulanan Emre Aydın, "Çok fazla konser verdiğinizde bir anlamda bir şekilde otomatiğe bağlıyorsunuz ama şöyle özetleyeyim benim burada ne hissettiğimi. Çok uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım. Bu kadar güzel." dedi.

Emre Aydın daha sonra kaldığı yerden şarkılarına devam etti. İzleyiciler konser boyunca cep telefonlarıyla Emre Aydın'ın fotoğrafını çekmeye çalıştı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Aydın, kendisine gösterilen sevgiye teşekkür ederek konserini tamamladı.

GG,CT(EE/SSA) (FOTOĞRAFLI)